Avslutade och pågående projekt

Norrahammar Badhus , Renovering under 10veckors byggtid.

Renovering av Norrahammars Simhall Sommaren 2022

I Norrahammars Sportcenter har vi installerat en ny självbärande rostfripool med måtten 25x8m med 0,9-1,3m djup under perioden 13 Juni till 26 Augusti 2022, från byggstart till godkänd slutbesiktning, Dvs ca 10 veckor.

Har vi rivit den "gamla" rostfria poolen som är byggd av annan aktör eftersom den ej blev godkänd och installerat en helt ny pool som är byggd som en självbärande konstruktion, vilket har många fördelar då byggtiden är relativ kort, golv och vägar blir mycket släta jämfört med en vanlig "liner" av rostfritt, Poolen är givetvis CE-märkt vilket krävs när man bygger en pool av självbärande konstruktion.

Läs mer

Hagfors badhus , Renovering

Renovering av Hagfors badhus. Entreprenadform: Totalentreprenad

Renovering av simhall i Hagfors med 3st bassänger samt 1 bubbelpool med tillhörande reningsverk. här av vi installerat

1st 25x10,5m simbassäng med djup från 0,9 till 3,5m. hela bassängen höjdes 100mm från 3,4m till 3,5 pga att djupet under hopptornet ej var godkänt.
1st undervisningsbassäng 10,2x5,8m med djup 0,65 - 0,9m
1st barnbassäng 5,3x6,3 djup 0,3 inkl lekattraktioner med vattensprut.
1st rund bubbelpool med dia: 2,5m inv. även installation av komplett reningsverk.
allt är tillverkat som självbärande konstruktioner i rostfritt syrafast stål.

Läs mer

Torsebro friluftsbad, stålrenovering & ny vattenrening.

Torsebro friluftsbad, Kristianstad 2020. Utförandeform: Totalentreprenad.

Renovering av utomhusbassäng med rostfritt, bassängen är av självbärande konstruktion, har måtten 25x12,5m, med en djupdel på 3,5m. Runt hela bassängen finns skvalprännor och vi har även lagt till en trappa för en lättare åtkomlighet ner i bassängen.

Även ny barnbassäng som har måtten 8x5 m, den har 2 sektioner med olika djup, 0,4m respektive 0,2m. Bassängen är byggd i plast och innehåller även vattenattraktioner. Vi har även installerat en ny vattenrening till hela badanläggningen.

Läs mer

Corallen, Oskarshamn Spa /Relax

På Best Western Hotel Corallen i Oskarshamns nya spa satsning har vi levererat en stor bubbelpool med tillhörande vattenrening samt installerat nya in & utlopp till utomhusbassängen som även har fått ett nytt vattenrening samt ny ytskikt av glasfiberbeläggning med gelcoat yta.

I delar av bassängen har man behållit delar av berget som gör denna bassäng lite extra häftig, utöver detta finns även bastu och en äldre "varm källa" allt detta med en fantastisk utsikt ut över vattnet. Besök Hotell Corallens hemsida för att läsa mer.

Läs mer

Näsby Slott Spa, Täby

På Näsby slotts nya relaxavdelning har vi levererat en ny bubbelpool med ett helautomatiskt vattenreningssystem som hade invigning februari 2021.

Besök Näsby Slotts hemsida för mer info.

En spaavdelning

Hemsebadet, Gotland. Stålrenovering

Renovering av befintlig simbassäng på 25x12,5m med ett djup på 1,0-1,8m Den är tillverkad som en självbärande konstruktion i syrafast rostfritt stål. Invigd Mars 2022.

Pågående, Fredriksbergs­badet, Västerås

Pågående Projekt, Fredriksbergsbadet, Västerås

2 st nya simbassänger i rostfritt 1st 25m samt 1st barnbassäng, här kommer vi även installera ett helautomatiskt vattenreningssystem.

Norrahammar badhus, Renovering av simbassäng 2022

Projekt i Norrahammar Jönköpings kommun, där vi skall riva ut den befintliga rostfria bassängen och ersätta den med en ny som klarar dagens krav & kvalite, med start i mitten av juni 2022, som skall pågå över sommaren med nyöppning sensommar/höst 2022 för att undvika för långt stillestånd.

Högsby Logotyp

Relaxpool inkl. reningssystem till Villa Lovik

Till Villa Lovik på Lidingö levererade vi sommaren 2019 en varmvattenpool på 38 grader och helautomatisk vattenrening Poolen som består av kraftig stålram med distansmaterial av plast har måtten 7,0x3,0 och ett djup på 1,4m. Poolen levererades färdig från fabrik och kaklades på plats, den har även överloppsrännor runt om, och med en trappa och en rostfri lejdare. Till poolen finns även inbyggd pooltäckning av lameller med elektrisk drift.

Detta ger ett fint helhetsintryck då badet inte är i drift, och också en besparing av uppvärmningen då den ska användas hela året. Poolen har sittbänk längs hela lång och kortsida för utsikt över ”infinity” kanten och vattnet nedanför, detta blev ett stort lyft för hotellets verksamhet.

Se Loviks hemsida för mer info.

Läs mer

Höj- & sänkbar botten för rehabbassäng

Här har vi tillverkat,konstruerat & monterat en höj och sänkbar botten i en befintlig rehabiliteringsbassäng. utan inverkan på själva bassängen med minimalt underhåll tack vare lindrift. Bilderna visar 2 olika anläggningar vi har gjort.