Avslutade och pågående projekt

Torsebro friluftsbad, stålrenovering

Pågående renovering av Torsebro friluftsbad , där vi är totalentreprenör.
Vi renoverar deras utomhusbassäng med rostfritt, bassängen som är av självbärande konstruktion, har måtten 25x12,5m, med en djupdel på 3,5m. Runt hela bassängen finns skvalprännor och vi har även lagt till en trappa för en lättare åtkomlighet ner i bassängen.
Till badet ska det också ingå en barnbassäng som har måtten 8x5 m, den har 2 sektioner med olika djup, 0,4m respektive 0,2m. Bassängen byggs i plast och kommer även att innehålla vattenattraktioner.

Relaxpool inkl reningsystem till Villa lovik

Till Villa Lovik på Lidingö levererade vi sommaren 2019 en varmvattenpool på 38 grader och helautomatisk vattenrening
Poolen som består av kraftig stålram med distansmaterial av plast har måtten 7,0x3,0 och ett djup på 1,4m. Poolen levererades färdig från fabrik och kaklades på plats, den har även överloppsrännor runt om, och med en trappa och en rostfri lejdare.
Till poolen finns även inbyggd pooltäckning av lameller med elektrisk drift.  Detta ger ett fint helhetsintryck då badet inte är i drift, och också en besparing av uppvärmningen då den ska användas hela året.
Poolen har sittbänk längs hela lång och kortsida för utsikt över ”infinity” kanten och vattnet nedanför, detta blev ett stort lyft för hotellets verksamhet.
Se Loviks hemsida för mer info nedan:
https://www.lovik.se/relax/

Höj & sänkbar botten för rehabbassäng

Här har vi tillverkat,konstruerat & monterat en höj och sänkbar botten i en befintlig rehabiliteringsbassäng. utan inverkan på själva bassängen med minimalt underhåll tack vare lindrift.
Bilderna visar 2 olika anläggningar vi har gjort.